Zaalvoetbalcompetitie wordt niet hervat

De KNVB heeft op 31 maart besloten dat het amateurvoetbal, i.v.m. de coronacrisis, dit seizoen niet meer wordt hervat. Dit geldt dus ook voor ons als zaalvoetbalvereniging. Wij volgen het beleid van de KNVB waardoor er geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn in het seizoen 2019/2020.

We hebben contact met de gemeente gehad en ter kennis gekregen dat we de uren die door de maatregelen niet afgenomen kunnen worden, niet gefactureerd zullen krijgen. Graag verzoeken wij jullie wel de openstaande facturen te voldoen. We weten namelijk nu nog niet precies de omvang van de uren die we niet hoeven te betalen. Dit betekend dat we dit in de afrekening van seizoen 2019/2020 voor de teams zullen verrekenen.

Blijf gezond en we zien jullie graag bij de ALV voor het nieuwe seizoen.

Vriendelijke groeten,

Bestuur ZVV HDL