Afsluiting seizoen Vereniging Zaalvoetbal HDL met gouden secretaris!

Het zaalvoetbalseizoen 2018-2019 in Heeswijk, Dinther en Loosbroek is vrijdag 24 mei feestelijk afgesloten in sporthal De Zaert met een spannende promotie-/degradatiewedstrijd en bekerfinale en speciale aandacht voor Hans Megens die al 20 jaar secretaris is van de vereniging en daarom extra in het zonnetje werd gezet!

Na een sportief verlopen seizoen was het op vrijdag 24 mei aan de teams om de laatste prijzen van deze jaargang te verdelen. In de promotie-/degradatiewedstrijd won FC PAP/Plus500 de wedstrijd voor een plek in de A-poule van Total Pack. Daarna volgde de bekerfinale tussen de teams van Frank Lucius Bouwservice/Catering Verheijden en De Klippels. De wedstrijd was spannend en ging lang gelijk op en vlak voor tijd viel nog de 3-3, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. De Klippels bleken daarin het koelbloedigst, waardoor zij naast de titel in de A-poule ook de bekerwinst voor zich opeisten!

De bekerwedstrijd stond onder de uitstekende leiding van Hans Megens, die naast scheidsrechter ook al ruim 21 jaar deel uit maakt van het bestuur van de vereniging. Kort na zijn aantreden werd hij secretaris binnen het bestuur en dit jaar viert hij zijn 20-jarig jubileum in deze belangrijke functie. Meer dan voldoende reden om Hans hier hartelijk voor te bedanken. Zo dacht de KNVB er ook over en de bond had afgevaardigde Toon Kerkhof gestuurd om Hans in het bijzijn van zijn familie de Gouden Waarderingsspeld toe te kennen. Een mooie blijk van waardering voor het fantastische werk dat Hans verzet heeft en nog altijd verzet voor het zaalvoetbal in HDL.

In een goed gevuld sportcafé Pietertje mocht voorzitter Camiel van Doorn vervolgens namens het bestuur de dankwoordjes uitspreken en de bekers uitreiken. Achtereenvolgens kwamen HS Manders (sportiviteitsprijs), E&E Betonbouw (kampioen B-poule) en de Klippels (kampioen A-poule en bekerwinnaar) hun trofee in ontvangst nemen. Met al deze gelukkige prijswinnaars en een stralende jubilaris als middelpunt bleef het vanzelfsprekend nog lang gezellig!

Het bestuur van Vereniging Zaalvoetbal HDL bedankt de beheerders van de sporthal en het sportcafé, alle teams, scheidsrechters en sponsors en hoopt iedereen weer terug te zien in seizoen 2019-2020!