Ben jij de nieuwe voorzitter van Zaalvoetbalvereniging HDL?

Zaalvoetbalvereniging HDL is een vereniging met ruim 400 leden uit Heeswijk, Dinther, Loosbroek en de wijde omtrek. De vereniging heeft gemiddeld 20 teams recreatief in competitie op vrijdag- en zaterdagavond in sporthal De Zaert, waarbij sportiviteit, plezier en gezelligheid centraal staan. Op deze manier faciliteert de zaalvoetbalvereniging voor velen in een aangename hobby.

Om Zaalvoetbalvereniging HDL ook in de toekomst vorm te geven is het bestuur op zoek naar een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter Camiel van Doorn heeft aangekondigd na 12 jaar (2 termijnen penningmeester, 2 termijnen voorzitter) in het bestuur te stoppen.
Zaalvoetbalvereniging HDL zoekt een voorzitter, die leiding kan geven aan een bestuur van 7 personen, waarin iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft en uitvoert. Affiniteit met de (zaal)voetbalsport in HDL is een voordeel, omdat je als voorzitter dan ook makkelijk en snel in kunt spelen op ontwikkelingen binnen de vereniging.

Herkent u zich in deze uitdaging? Of wilt u meer informatie? Neem contact op met de huidige voorzitter Camiel van Doorn (06 3020 4717) of secretaris Hans Megens (0413 293013).